Erhvervsbyggeri

Komplet udstillingshal og bilhus med tilhørende kontorbygning i Måløv

Erhvervsbyggeri der understøtter produktionen

Kaas Byggeindustri renoverer og etablerer alle former for erhvervsbyggeri: Fabriksanlæg, kontorbygninger, lagerhaller, landbrugshaller, ridehaller, bilhuse osv. For erhvervsbyggeri er det essentielt, at konstruktion og størrelse understøtter produktionen optimalt. Vi er altid fuldt opdaterede om kravene til et godt arbejdsmiljø. Vi opfylder naturligvis alle kravspecifikationer ud fra myndighedskrav og sikrer dig højest mulige kvalitet og sikkerhed for dine brugere.

Erhvervsbyggeri er mere end stål

De fysiske omgivelser, herunder indeklima, påvirker både humør og kreativitet og dermed produktivitet. Æstetikken har også stor betydning, idet formfuldendt erhvervsbyggeri medvirker til at give kunder og samarbejdspartnere et godt indtryk af organisationen og medarbejderne.

Robuste og fleksible stålkonstruktioner

Kaas Byggeindustri A/S har stor kompetence inden for erhvervsbyggeri, udført som del- eller totalentrepriser. Vores speciale er robuste og fleksible stålkonstruktioner. Det meste erhvervsbyggeri opføres i dag som stålhaller, tilpasset virksomhedens individuelle behov og den ønskede arkitektur. Dels er byggetiden for stålhaller relativ kort. Dels er der nærmest ubegrænsede muligheder på grund af stålkonstruktionernes fleksible opbygning og store spændvidder – i modsætning til betonhaller. Alle materialer kan genanvendes, hvis erhvervsbyggeri af stål en dag skal flyttes eller nedrives.

Erhvervsbyggeri til mange formål

Vi tilbyder erhvervsbyggeri i mange størrelser og til mange formål. Erhvervsbyggeri kan leveres som modulhaller, der er præfabrikerede systemhaller, eller som stålhaller, der projekteres og udføres efter bygherrens ønsker til størrelse, konstruktion, beklædning og farver. Vores effektive stålhaller anvendes til produktion, lager, pakning, værksteder, stalde, kontorer mv.

Gennem årene har vi hjulpet en lang række danske virksomheder med erhvervsbyggeri, og vi har opnået indsigt i mange forskellige brancher. Design og indretning af erhvervsbyggeri sker i samarbejde med kunden, så det færdige byggeri kommer til at opfylde alle ønsker. Vi prioriterer en god dialog med parterne i projektet, herunder medarbejderne, der er vigtige for processen.

Vi opfører erhvervsbyggeri overalt i Danmark. Ring for en uforpligtende snak, hvis I skal udvide eller bygge nyt. Vi kan tilbyde skitsetegninger på projektet, så I har noget materiale at arbejde videre med i beslutningsprocessen.