Ridehaller

Ridehal1

Kaas Byggeindustri A/S har opnået stor kompetence inden for byggeopgaver, som er udført som del- eller totalopgaver. Vi bygger primært ridehaller, hvor stålkonstruktioner indgår som bærende dele og vores ridehaller bruges af rideskoler, landmænd og øvrige private med heste. Kombineret med staldsystemer er vores ridehaller komplette løsninger til hestestutterier.

Ridehal

Vi kan tilbyde moderne ridehaller med stort naturligt lysindfald, tilstødende arealer for tilskuere, materiel og en lang række kundespecifikke løsninger, der gør rummeligheden og anvendeligheden optimal.
Stålpladerne til ridehaller leveres i et væld af farver foruden lysplader, hvor der er behov for naturligt lys. De robuste ridehaller bygges uden generende stolper, hvorved udnyttelsesfladen bliver maksimal.

Kontakt os for et uforpligtende møde om hvad vi kan tilbyde indenfor ridehaller – du får en skitse og et prisestimat. Vi leverer fleksible, effektive og robuste ridehaller, og vi sikrer dig højest mulig kvalitet og sikkerhed for dine brugere.